lathundar dw, fw & flmanuskurserstencil för filmmanuskurs

- UNDERVISNING -


korta kurser skriva filmmanus - manuspiloterna.se

Utskick 1 B

Jag har arbetat som lärare i bl.a. webbdesign, filmmanus & dramaturgi, mediakunskap och foto. Inom webbdesign lär jag ut Dreamweaver och Fireworks.
För närvarande medverkar jag som lärare och handledare på MANUSPILOTERNAen ettårig utbildning i att skriva för film, och motsvarande på KULTURAMAS FILMLINJE
Har även arrangerat ett flertal egna kurser i manus & dramaturgi för film. Se mer om manuskurser
kurs i att skriva filmmanus, undervisning i fireworks och dreamweaver  m.m.
Bland tidigare undervisningsuppdrag kan nämnas undervisning i Dreamweaver på bl.a. KYTV, Tollare Folkhögskola, C3L, Tyresö (KY-utbildning, webbhandel, videografik), en skrivarkurs på Nordens Folkhögskola, Biskops Arnö och kurser i Fireworks och Dreamweaver hos BEDA.
90-94 var jag föreståndare för medielinjen på Liljeholmens Folkhögskola som var journalistiskt inriktad med foto, journalistik, radio och video som huvudämnen (se mer på CV´n).
 
Lathundar för Fireworks 4  
Se exempel på lathundar för bl.a. Dreamweaver 4 och Fireworks 4 och några för Flash 5, en kursplan över en kurs i att skriva filmmanus & exempel på planering inför ett 4-timmars pass om filmdialog.
 

Ett annat undervisnings-projekt är en serie korta videofilmer som introducerar Dreamweaver MX på: www.adastramedia.com/dwmx
kurs med korta videofilmer om Dreamweaver MX 8svenska versionen9


Uppdaterad : 2017-02-28
till startsidan för www.adastramedia.se