Sajten använder kakor ("cookies"). Genom att fortätta surfa på www.adastramnedia.se godkänner du användadet av kakor. Adastra Media, Fredrik Lindqvist
  CV

- SAMMANSTÄLLT -

Född 1955. Bosatt i Stockholm. Yrkesmässigt har jag huvudsakligen sysslat med arbeten och utbildningar som haft anknytning till media med bl.a. anställningar som fotograf, taltidningsredaktör, medialärare och uppdrag i olika filmprojekt.

fotofoto


journalistik
Jag har tidvis även frilansat som journalist med uppdrag för bl.a. Sveriges Riksradio (P1, olika redaktioner), dagspress (UNT, ÖC m.fl.) och olika branschtidningar inom media (AudioVisuella Medier, Journalisten, Film & TV m.fl).
Jag bevakade då framför allt mediaområdet dvs film/tv/radio men gjorde även flera radioprogram i ämnet psykologi för Vetandets Värld.


Numera ägnar jag mig framför allt åt filmmanus. Dels genom egna projekt men också med insatser som dramaturg manus, kompletterat med olika utbildningsuppdrag.
När det gäller undervisning har jag arbetet med vuxna elever bl.a. inom komvux, på folkhögskola, olika utbildningsföretag och studieförbund. Mina ämnen har bl.a. varit foto, journalistik, filmmanus mediakunskap och webbdesign.
För närvarande arbetar jag som lärare @ handledare i manus på Manuspiloterna och på Kulturamas Filmlinje.
Jag har även skrivit boken ATT SKRIVA FILMMANUS som kom ut hösten 2009.
film film film film film
film film film film film


Uppdaterad : 2018-07-05
till startsidan för www.adastramedia.se